ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

حاجی‌دلیگانی: ما در جریان افزایش قیمت بنزین نبودیم

حاجی‌دلیگانی: ما در جریان افزایش قیمت بنزین نبودیم نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: ما که در جریان نبودیم قرار است کالاها گران شود و یا بنزین افزایش قیمت داشته باشد، اما متأسفانه در شرایط کنونی کالاها در حال گران شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 17 آذر) پارلمان با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در نشست علنی امروز مجلس و تقدیم لایحه بودجه سال 99، در تذکری گفت: به نظر من بهتر بود که هیئت‌رئیسه مجلس اجازه می‌‌داد تا نمایندگان تذکرات خود را در جریان سخنرانی رئیس‌جمهور مطرح می‌کردند.

 

وی افزود: آقای روحانی در نشست امروز مطالبی را یک طرفه بیان کرد که ما اصلا باورمان نمی‌شود که چنین سخنانی علمیاتی شود، ما در گذشته هم سخنان عمل نشده‌ ایشان را دیده‌ایم، لذا عموما حرف‌هایی که از رئیس‌جمهور می‌شنویم را باور نمی‌کنیم مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس با اشاره به اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، اظهار داشت: ما که در جریان نبودیم قرار است کالاها گران شود و یا بنزین افزایش قیمت داشته باشد، اما متأسفانه در شرایط کنونی کالاها در حال گران شدن است و هیچ کس کاری برای جلوگیری از این روند انجام نمی‌دهد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه شرکت‌های دولتی از همه در گران کردن کالاها و خدمات سبقت گرفته‌اند و ما می‌بینیم که ملت در این رابطه خون دل می‌خورد؛ بنابراین باید این موارد پیگیری شود.

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار